Novosti

Gistec consulting

Otvaranje Aviv Parka Zvezdara u novembru 2015


Otvaranje Aviv Parka Zvezdara u novembruObjekat Aviv Park Zvezdara na uglu ulica Živka Davidovića i Virpazarske na Zvezdari će godinu dana nakon početka izgradnje biti svečano otvoren 12. novembra. Na ojbektu su završeni svi grubi građevinski radovi a u toku su završni radovi na uređenju enterijera, dok se na centralnom platou objekta završava fontana. U okviru oko 40 lokala koliko će imati ovaj maloprodajni centar u toku je useljavanje i opremanje od strane zakupaca.

Aviv park na Zvezdari prostire se na bruto 13.000 m2, dok je površina prostora za izdavanje 11.500 m2. Maloprodajni centar će imati veliki Univerexport hipermarket na oko 2.500 kvardata, kao i druge komercijalne i usluzne sadržaje na pet etaža. Na poslednjoj etaži nalazi se takozvani food court, restorani i igraonica za najmlađe posetioce. Otvoreni prostrani centralni plato omogućiće održavanje raznih zabavnih sadržaja za goste centra. Posetiocima centra je obezbeđeno oko 190 parking mesta od čega je u podzemnoj garaži 150 mesta. Objekat se nalazi u blizini velikih stambenih zona na Konjarniku i u Ustaničkoj, a ponuda i sadržaj treba da stvori modernu maloprodajnu i uslužnu zonu u ovom delu grada.

U narednom periodu u planu je i dogradnja stambenog dela celokupnog kompleksa kao deo jedinstvene arhitektonsko funkcionalne celine. Investitor je izraelska kompanija “Aviv Arlon”, koja je na našem tržištu poznata po maloprodajnom parku u Pančevu dok se krajem oktobra očekuje otvaranje i maloprodajnog parka u Zrenjaninu.


scroll up