O nama

GISTEC CONSULTING

Misija, vizija i vrednosti

Potvrda kvalitetu poslovanja na prvom mestu su ljudi koji su svoj poslovni razvoj dostigli radeći na projektima kompanije GISTEC Consulting tokom deset godina. Odnos sa zaposlenima, spoljašnjim saradnicima i partnerima zasnovan je na uzajamnom poverenju i predstavlja stub stabilnosti u radu kompanije. Zaposleni u kompaniji GISTEC Consulting spremni su da u svakom momentu odgovore na nove zahteve tržišta, težeći stalnom ličnom i kompanijskom razvoju i napretku.

MISIJA

Naša misija je da implementacijom najsavremenijih softverskih rešenja u našim projektima, utičemo na razvoj saobraćaja i saobraćajnog okruženja.

VIZIJA

Vizija naše kompanije je da primenom najviših standarda poslovanja postanemo vodeća konsalting i projektna kompanija u regionu i priznati partner na projektima širom sveta.

VREDNOSTI

Glavne vrednosti za koje se zalažemo su odgovornost prema industriji kojoj pripadamo, inovativnost u radu, projektovanju, planiranju i modelovanju saobraćaja kao i partnerski odnosi među saradnicima, kako unutar kompanije tako i sa spoljašnjim saradnicima i društvenim i poslovnim strukturama.

 

NOVOSTI


scroll up